Ám legyen.

Címkék: legyen ám

2009.09.04. 19:51

Most ment le a nap minállunk,ó gyönyörű pillanat az égen madártej felhők alatt még utóljára ki ,kisütött a nap igazán szép az ég ,olyan szívbe markoló,nekem éjjel nappal van rajta látnivaló.De most rátérnék a regényre ,amit sajnálom hogy csak kevesen ismernek mert olyan mint egy csoda ezt így nem lehet leírni,de egy kicsit segítek.

"Diocletiánus nem látta fiát tizenhat éve,most boldogan de rejtve mégis szerette  úgy hogy szenvedő felesége sem tudta kit hozott magával.Útja során ,hallott a légióról ,aki saját magát áldozta fel mert nem fogott fegyvert az ujj hitetlenekre ,mármint Krisztus hitűekre,ment az üldözés .Nos ők egymást sem nyilazták le ,úgy kellett egyenként más légióban végeztetni el.Hatezer ember,acsászár elszörnyedt ,mióta fia lett ,szíve  emberré lett.Majd az anya is megtudta az öröm okát ,nem lehet leírni örömét, de ami a baj forrása lett akit illetett semmit nem sejtett.Érezte szeretik,ugyan miért?Nem értette,nem is érdekelte  az ő szíve másért remegett,Titanilla ott már bentlakásos lett.Szerették egymást és bántották is hiszen ,a vőlegény magas pozícióban volt és a csordás sem engedte volna ,a titanilla apja valaha csordás volt  a bikát szarvánál fogva terítette le.Nos félte őt leánya nagyon de Quintiport/Gránátvirágot/ szerette,és viszont lett szeretve.

Egy kirándulás alkalmával Titanilla nagyon megfázott,ettől kezdve beteg volt,nagyon.De várt rá a frigy a hadúr fiával.

Sajnos a császári pár nem figyelt eléggé,a szerelem nem teljesedhetett be,férjhez ment Titanilla.Gránátvirág ezért válalta a keresztény sorsot  ,még az utólsó áldozatok között ő is ott volt.

El küldte a szerelmének saját magát ,de elkésett .Mikor az férjével nászát teljesítette volna ,olyan lett mint az élő halott.Nem akart másé lenni.Hát lett a nagy vadászé.

Késve jött a vallomás koporsója ,mindketten szerintem találkoztak valahol,valaha.A jó császári pár aranykoporsóba tette fiát úgy temették és egymást elhagyták.

Itt a keresztények üldözése megtorpant.De ők ezt nem érték meg. Ugye kár volt elmondanom ? De higgyétek el bőven van még ebben a könyvben amiért érdemes elővenni.

Szeretettel ajánlom ,Móra gyönyörű szerelmes művét.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmeskonyvemregotaez.blog.hu/api/trackback/id/tr591360630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása