A téma a blogokban..

Címkék: a téma blogokban.

2009.10.24. 14:21

 A gyógyulás útja járható csak kell egy szó ami biztató ami baráti ,és kedves  talán lesz ilyen ,lesz?

 Tudja az ég ,ha nem sirathatom a sosem volt kitalált dolgom ,mit fogok tovább  boncolgatni ,mert az már tény és való írónak én nem vagyok való ,de csönd ,nem is akartam ,csak egy kis változás az emberi magányban ,erre vágyom ma is ,de kitalálni már nem fogok ilyen dolgokat mert rendesen vissza üt mint bumeráng.

Ha van egy kedves barát aki tanáccsal ellát ,"tudod olvasni is szoktunk néha " ez jól jön ,mert nem férc munka némely blog olyan nagyszerű ,lehet menni olvasgatni tanulni ,netalán a selymet tovább szőni ,mint a keleti népek,és még attól ez is lehet elfogadható.

És vannak kik ellátnak más tanácsokkal ,mindenkit aki rászorul ,ez is szép dolog és érdemes figyelni ,tanulni lehet  mert azt soha nem késő.Jó igaz elég szerelmes a természetem ha azt veszem ,de fogalmam nincs ezt a kórt hol szedtem össze,nem rossz ez csak nem kell komolyan venni mert az ártalmas sőt nevetséges.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmeskonyvemregotaez.blog.hu/api/trackback/id/tr321471806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2009.10.28. 08:11:06

Nem szabad komolyan venni semmit, mert "játszanak" sokan az interneten. Ki lehet tapasztalni azért, mi a valós és mi nem. Barátot lehet találni, ha nehezen is.:)
süti beállítások módosítása